Blandingsmopp

Tradisjonell blandingsmopp med lommebakside for bruk av mopperammer / pedalrammer. Moppen benyttes våt eller fuktig for fjerning av skitt på alle typer harde gulv og overflater. Polyester / bomull.

Larry Moppen 50 cm Pocket

Larry Pocket er vår mopp i 50 cm som passer på 50 cm moppebrett med klemme. Utviklet for Nordisk renhold og har de beste egenskaper for rengjøring av alle typer gulv. Fanger opp all støv og suger godt opp fuktighet. Egner seg for impregnering av mykvoks som eks I-VAX.

31866 PLS Larry 50 cm Pocket

Larry Strong Pocket 50 CM

Larry Strong Pocket er vår mopp i 50 cm som passer på 50 cm moppebrett med sideklemme. Utviklet for Nordisk renhold og har de beste egenskaper for rengjøring av alle typer gulv. Passer veldig godt der hvor man trenger en "grovmopp" som skal samle opp mye sand, grus og fuktighet.

301619 PLS Larry 50 cm Pocket

High Performance Kontormopp

Microfiber mopp for arealer med mere smuss. Egner seg godt for møblerte flater hvor frynsene får med seg smuss fra kantene. Kan brukes tørr fuktig og våt.

PLS Microfiber Lomme Grå 60 cm

Microfiber Mopp Grå med lommer for standard mopperamme. Ekstrem effektiv microfiber med lang levetid. Et godt kjøp om du er på jakt etter em effektiv mopp som holder seg pen over tid.

13-004 PLS Microfibermopp Grå 60 CM

Larry Moppen 60 CM Lomme

Larry Moppen er vår mopp i 60 cm som passer på 60 cm mopperammer. Utviklet for Nordisk renhold og har de beste egenskaper for rengjøring av alle typer gulv. Fanger opp all støv og suger godt opp fuktighet. Egner seg for impregnering av mykvoks som eks I-VAX.

300840 Larry Moppen 60 cm blå
300845 Larry Moppen 40 cm Blå

Larry Strong 60 cm lomme mopp

Larry Strong er vår mopp i 60 cm som passer på 60 cm mopperammer. Utviklet for Nordisk renhold og har de beste egenskaper for rengjøring av alle typer gulv. Passer veldig godt der hvor man trenger en "grovmopp" som skal samle opp mye sand, grus og fuktighet.

301618 Larry Strong 60 cm blå
300841 Larry Strong 40 cm Blå

Micro Vision Fuktig og våtmopp

Microfiber mopper 50 cm i tvunnet microfiber. Effektive og lang holdbarhet. Kan brukes tør, fuktig og våt.

Mikroplus Skrubb Mopp

Microfiber Mopp 50 cm med skrubb effekt. Passer bra til sklisikre gulv og inngangspartier. 

lagt til handlevogn