Elexin - Montén Salva

På begynnelsen av 1900-tallet startet en produktutvikler med navn Montén utviklingen av en salve for huden som skulle beskytte og pleie huden uten å ødelegge den naturlige beskyttelsen. Montén jobbet med produktutviklingen for Barnängen i Stockholm. Han bestemte seg for å slutte på Barnängen  og starte et privat selskap som utviklet og produserte en rekke salver/Barrierekremer for ulike forhold.

Produktene ble markedsført som den usynlige hanske og tok en svært stor markedsandel i det svenske markedet i begynnelsen og midten av 1900-tallet. På grunn av endringer i eierskapet i selskapet stoppet salget opp.

PLS kjøpte selskapet med alle rettigheter i 1990 og har siden valgt å markedsføre utelukkende , Elexin Normal. Elexin Normal er en unik alround salve som har en meget bred anvendelsesområde.

Det viser seg at Elexin ikke bare beskytter huden men også fremskynder og hjelper til med helbredelsen av huden. Man  har kommet fram til at dette skyldes det faktum at Elexin øker blodsirkulasjonen og dermed hjelper huden å helbrede seg selv raskere.

Elexin kan med fordel brukes på hele kroppen. Fra tørre føtter til munnsår og fra kalde ben til sprukne hender.

Inngridiensene i Elexin er kjente, men den unike ” hjemmelagde ” prosessen Montén utviklet tar vare på de unike råstoffene. Selv om produktet idag produseres på vår moderne ISO Sertifiserte fabrikk har vi beholdt den unike prosessen. Produktet tar 2 dager å produsere og vi er stolte over våre medarbeider som med godt håndverk kan videreføre en 80 år gammel unik produksjon.

Inneholder

Aqua, Parafinnum liquidum, CI 77004, Petrolatum (vaselin), Stearic acid, Parfum (svakt) Metylparaben

1311 Elexin normal tube 100ml
13081 Elexin torr 1L dispensopack uparfymert
13085 Elexin normal 5L dispensopack
lagt til handlevogn