Hvorfor bruke Organic Fix

Bioteknikk er noe du støtter på daglig. En tallerken youghurt ved frokostbordet, en lettøl til lunsj eller en brødskive til kvelds. Bioteknikkiske prosseser har vi brukt i mange år for å produsere brød, øl og vin. 

I våre Organic Fix produkter bruker vi snille bakterier helt ufarlig for miljøet og helsen for å bryte ned smuss og fett. Våre bakterier eliminerer helt enkelt de skitne og illeluktende bakteriene.

Hva skal du tenke på.

Når du gjør rent med Organic Fix skal du tenke på noen viktige punkter for at bakteriene skal gjøre et så effektivt arbeid som mulig.

Ved både daglig manuell rengjøring og maskinvask øker man doseringen de første 4 dager.

Bruk lunkent vann, bakteriene trives best da.

For beste resultat skal du la Organic Fix få virke noen minutter på overflaten.

Dette symbolet er vårt kjennemerke for at produktet arbeider med mikroorganismer

Organic Fix Allrent

PLS Organic Fix Allrent inneholder spesielt tilpasset aktive mikroorganismer for rengjøring av harde overflater. Organic Fix Allrent har en dobbetvirkende effekt da den både gjør rent og skaper en smussavisende overflate. 

pH 7

Organic Fix Kickstart

PLS Organic Fix Kicstart inneholder spesielt tilpasset aktive mikroorganismer for fjerning av dårig lukt. Organic Fix Kickstart fjerner effektivt utrivelig lukt fra organisk materiale som matrester, urinosv. Kan brukes på harde overflater som tåler vann.

pH 7

Organic Fix Luktfjerner

Organic Fix tar effektivt bort uønsket lukt fra urin, matrester, svette mm.

PH 7

7112 Organic Fix  0,5L trigger
7113 Organic Fix - 0,5L

Organic Wash

Flytende vaskemiddel spesielt tatt fram for sport og fritidsklær. Passer for vask av tøy med temperaturer mellom 30 og 60 grader. Kan brukes til bløtlegging og håndvask. Fjerner ubehagelige dufter som svette, urin mm. Kan brukes for alle typer tekstiler og er skånsomt mot materialet. Inneholder enzymer for økt effektivitet.

7114 Organic Wash 1L
7115 Organic Wash 5L
SDB MP
INFO MP
lagt til handlevogn