Påføring av kjemi

For sikker påføring av kjemi ved rengjøring kan Renvar tilby et stort antall systemer. Alt fra enkle dynkeflasker, sprayflasker, pumpekanner og trykk kanner. Våre løsninger er fargekodede og forhindere unødvendig belastninger for brukeren.

Dynkeflasker fra Kabi

Våre dynkeflasker er i hardplast for å tåle autoklavering og for at du som renholder ikke skal klemme på flaskene. Det holder å "dynke" flasken nedover, Da kommer det en mengde vann/bruksløsning. 

Sprayflasker fra Kabi

Våre Kabi flasker er «uslitelige» og finnes i mange størrelser. De er formet for god ergonomi, god balanse og sikrer at all kjemi blir brukt opp før ny påfylling. Kan og leveres som fargekodede flasker med pictogram trykt inn i selve flasken. Leveres med standard dyse, dusj dyse eller skum dyse. (vi anbefaler dusj dyser)  

Det er mye snakk om aerosoler ved bruk av sprayflasker. Dersom du velger dusj dyse eller skumdyse unngår du unødvendig belastning av sprøytetåke. 

Spraykanner fra Mesto

Våre spraykanner finnes i 1L, 1,5L og for alle typer kjemi som nøytrale, alkaliske , sure og for løsemiddel. De holder høy kvalitet og har en lang levetid. Lett å slippe ut luft / skru opp. Justerbar dyse. Også her kan du velge en skumvariant som ikke gir aerosoler.

Pumpekanner fra Mesto

Våre pumpekanner finnes i 3L, 5L, 6L, 8L og 10L for alle typer kjemi som nøytrale, alkaliske, sure og for løsemiddel. De kan leveres med ekstra ryggsele eller transportvogn. De holder en høy kvalitet og vi leverer reservedeler til alle modeller. Vår skum kanne på 8 liter egner seg for vask av biler og i kjøkken.

lagt til handlevogn