Cleanhub tilbyr et stort antall rengjøringsvogner og kildesorterings vogner i resirkulert plast og metall. Vi har vogner for alle oppgaver enten du jobber innen renhold, hotell, kjøkken eller restaurant. Vi har og et stort utvalg i kildesorteringsvogner for store og små områder. Vi har direkte kontakt med fabrikkene og kan tilpasse våre vogner om du trenger spesielle løsninger.

Bærekraftig Spesielt vil vi nevne våre vogner i opptil 75 % resirkulert plast. De er modulbaserte og alle deler kan leveres som reservedeler. De er solide og lette å sette sammen. De har god plass, kan bygges ut til større enheter og er lette å holde rene. Kan enkelt desinfiseres med eks PLS One-Time Ultra.

Garanti  Vi gir 5 års garanti på brudd på materiale i våre rengjøringsvogner i plast. Skulle en del bli ødelagt får du delen kostnadsfritt. Skulle årsaken være en hendelse som ikke gir garanti vil du likevell kunne skaffe alle delene du trenger til en rimelig kostnad.

Pant Når du leverer inn en Staff Rengjøringsvogn til Cleanhub får du 200 kr. i pant. Vi tar hånd om resirkulering av plasten for deg.

Sidene er under revidering så flere modeller kommer fortløpende. Ta kontakt om du ikke finner din modell

lagt til handlevogn