Storfix

For alle typer av rengjøring, fra daglig til grovrengjøring. Rengjør gulv, vegger, tak, vinduer mm. Innen alle typer virksomheter, fra kontor til industri. Takket være de bakteriehemmende egenskapene egner Storfix for sanitære rom. Løser effektiv sot, fett og olje. Inneholder hudbeskyttende emner. Etterlater ingen rester.

Storfix Combi

Et helt nyutviklet lavtskummende høyeffektiv allrengjøringsmiddel som er utviklet spesielt for bruk i gulvvaskemaskiner og daglig / periodisk rengjøring. Storfix Combi er skånsomt mot underlaget, etterlater ikke noen rester og passer for bruk i de fleste miljøer og virksomheter.

Storfix Spray

Storfix i bruksløsning for mindre renholdsoppgaver. Er bra for alle typer av rengjøring, fra daglig rengjøring til storrengjøring. Med Storfix rengjør du både gulv, vegger og tak. Storfix er perfekt for malte flater, vinduer og treverk.

Storfix Strong

Så kraftfullt og hurtigvirkende at vi sorterer den under industri rengjøring. Storfix Strong er super effektiv for fjerning av flekker og tar raskt bort flekker som fett, sot, olje, vanskelig industrismuss, tusj og penner, nikotin, truckmerker, blekk og sparkemerker på gulv og interiør. Storfix Strong er sterkt bakteriehemmende, fri for lut og etterlater ingen rester på overflatene. Enkelt å bruke. Spray på og tørk av med papir eller klut.